Apr 13

Na kfHein fonds maakt ook VSBfonds de Bibliotheek Neude mogelijk!

In maart heeft VSBfonds laten weten €150.000 te doneren aan de realisatie van de Bibliotheek Neude. Sinds de oprichting in 1990 heeft VSBfonds vele initiatieven en projecten ondersteund die bijdragen aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. VSBfonds investeert in een samenleving waarin iedereen meedoet, waar mensen elkaar ontmoeten en begrijpen, elkaar inspireren, zich ontwikkelen en een bijdrage leveren. De Bibliotheek Neude wordt de ontmoetingsplek midden in het hart van Utrecht, waar mensen een extra thuisbasis hebben om zich te ontwikkelen. De bibliotheek draagt daarmee sterk bij aan de missie van VSBfonds. Het wordt een plek waar taal, kennis en cultuur voor iedereen toegankelijk is. Een bibliotheek van en voor iedereen!

Eerder heeft kfHein fonds een donatie van €150.000 voor de realisatie van de Bibliotheek Neude toegezegd. Met de toezegging van VSBfonds zet de Bibliotheek Utrecht wederom een grote stap in de goede richting om de mooie plannen voor de bibliotheek te realiseren. De Bibliotheek Utrecht is dan ook verheugd dat VSBfonds deze gulle donatie doet: bedankt hiervoor! Gezamenlijk maken wij van de Bibliotheek Neude een fantastische plek midden in de stad!

Ook (fonds)partner worden van de Bibliotheek Neude? Neem contact op met één van onze contactpersonen.

About The Author